Susret hrvatske katoličke mladeži 2022.

9.07.2022

Susret hrvatske katoličke mladeži 2022. u Bjelovaru

Pred nama je još jedan Susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 17. rujna ove godine u Bjelovaru, sjedištu Bjelovarsko-križevačke biskupije pod geslom “Gore srca”.

Susret je zamišljen kao jednodnevno okupljanje, uz mogućnost noćenja, koje će započeti prigodnim programom i ručkom u župama Bjelovarsko-križevačke biskupije, odakle će se mladi uputiti prema Bjelovaru. Ondje će biti organizirana procesija kroz grad prema stadionu na kojem će biti središnje euharistijsko slavlje.

Prijave za susret su u tijeku! Mladi se za susret prijavljuju u svojim župama, preko svojih župnika. Kod prijave je važno sve potrebne podatke upisati u tablicu koju župnik treba napraviti.

Za prijavu mladih potrebno je poslati: ime i prezime, spol, datum rođenja, telefon, e-mailmjesto, župa, veličina majice (moguće veličine majica su: S, M, L, XL i XXL), broj putovnice, te napisati naznake (u slučaju nekih bolesti, alergija i sl.) za svakog sudionika kako bi se izvršila registracija. Rok za prijavu otvoren je do 1. kolovoza 2022. Na susret se mogu prijaviti mladi od navršene petnaeste pa do tridesete godine života.

Kotizacija za sudjelovanje na susretu Brčanskog dekanata je 70 KM.

Program Susreta hrvatske katoličke mladeži u Bjelovaru 17. rujna 2022. godine:

od 10.00 sati – dolazak u župe Bjelovarsko – križevačke biskupije

10.00 – 12.00 sati – program upoznavanja i molitvenog zajedništva po župama; ručak

do 13.45 sati – dolazak u Bjelovar; slobodan program (obilazak pripremljenih punktova po gradu: sajam zvanja, katolički interliber, dnevni boravak, itd.)

15.15 sati – početak procesije prema stadionu

16.00 sati – animatorski pretprogram na stadionu

17.00 sati – svečano euharistijsko slavlje;

nakon misnog slavlja slijedi koncert i odlazak kućama.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *